Festresa till partyöarna Kos och Rhodos

Kos är en utav Greklands allra främsta partyöar. Om du reser för att festa så kommer du sannerligen inte att bli besviken på ön. Förutom ett stort utbud av barer och nattklubbar så arrangeras en hel del strandfester som det brukar bli riktigt bra drag på. De flesta klubbarna ligger i Kos innerstad och de gator som det är mest livat på heter Nafklirou och Diakons. Lokalbefolkningen är mycket vänligt inställda till turister och umgås gärna med dem. För att återhämta sig efter allt festande så finns det helande och naturliga källor där du kan ladda om batterierna.

Rhodos är även det ett väl värt festalternativ då ön har ett väldigt varierat nöjesliv. Du kan både besöka stora nattklubbar och mindre, mer personliga barer. Det är framför allt skandinaviska ungdomar som besöker Rhodos för dess nattliv. Om du vill så kan du festa till sju på mornarna för på ön så håller folk verkligen igång och det finns alltid liv och rörelse någonstans. Det kan verkligen rekommenderas att börja utekvällen på någon utav Rhodos många restauranger. Du kan äta både grekisk och internationell mat. Den lokala specialiteten är en ost med rödvin som heter “Red Cheese” och den är värd att prova. Blir du hungrig mot småtimmarna så finns det pizzaslicar att köpa längs de flesta gatorna i innerstaden.